2003

Počátek roku přináší zpěvákovi nebývalý ohlas mladých fanoušků a nadšené přijetí na pěti společných koncertech s populárním duem TATU. V té době již finišují přípravy vydání nového alba „PLANETA SVÁDĚNÍ“. Petr tentokráte přizval nového textaře Rudolfa Kubíka, jež je spolu s Jindřichem Parmou podepsán i pod jarním pilotním singlem „Marilyn“. Tato píseň o několik týdnů později dostává v podolské vodárně i svou vizuální tvář. Režisér Martin Benc vsadil na mírně futuristickou vizi a tak je nově vzniklý videoklip lehce „stříknutý Matrixem“. Píseň se na mediálním výsluní drží více než půl roku a to nejen ve vysílání rádií, ale i na obrazovce nově vzniklé hudební televize “Óčko“.

Petr Kotvald mezitím (poprvé v životě) přijímá nabídku účinkování v muzikálu – roli Parise v romantické show na ledě Romeo a Julie autorů Jindřicha Šimka, Borise Urbánka a Jaromíra Nohavici. Muzikálová píseň „Zlatý prsten“ se ostatně objevuje jako bonus i na aktuálním Petrově albu.

Podzim zpěvákovi přináší další úspěchy u krajanů v USA, po Chicagu navštěvuje i Miami, ovšem zájem o něj neslábne ani doma. A právě zájem fanoušků je hlavním důvodem připravované hudební oslavy – velkého koncertu na počest dvacetiletého výročí vydání historicky největšího hitu tuzemské pop music, písně „Holky z naší školky“. Že více než milion a půl prodaných nosičů s tímto šlágrem už něco znamená si Petr Kotvald společně se Stanislavem Hložkem na pódiu beznadějně vyprodané a bouřící Lucerny ověří 11. prosince.

Komentáře nejsou povoleny.